Ελαιοτριβείο Καλαμάτα Μεσσηνία - Πώληση Ελαιολάδου Καλαμάτα Μεσσηνία - ΠΟΠ Καλαμάτας - Δημόπουλοι ΟΕ - Παραγωγή Λαδιού - Πιστοποιημένα Προϊόντα - Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Ελαιοτριβείο Καλαμάτα Μεσσηνία - Πώληση Ελαιολάδου Καλαμάτα Μεσσηνία - ΠΟΠ Καλαμάτας - Δημόπουλοι ΟΕ - Παραγωγή Λαδιού - Πιστοποιημένα Προϊόντα - Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

14254 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άμφεια
Περιοχή: Μεσσηνίας
Τηλέφωνο: 2721032323
Κινητό: 6974407763
Τ.Κ.: 24100
Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: Δημόπουλος Γρηγόρης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.dimopoulosoil.4ty.gr
Ακολουθώντας την παράδοση της οικογενείας μας στις ελαιουργικές επιχειρήσεις, είμαστε η τέταρτη γενιά από το 1910 που συνεχίζουμε να επενδύουμε στον πράσινο χρυσό την πηγή ζωής του ανθρώπου, το ελαιόλαδο.   Από το  2004 με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση, την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, την εμπειρία και πάνω από όλα το μεράκι για το ελαιόλαδο, δημιουργήσαμε μία πρότυπη ελαιουργική μονάδα. Το ελαιοτριβείο μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και υπερκαλύπτει τα διεθνή αλλά κα...
14254 Επισκέπτες:

Άμφεια, Μεσσηνίας

14254 Επισκέπτες:
Ακολουθώντας την παράδοση της οικογενείας μας στις ελαιουργικές επιχειρήσεις, είμαστε η τέταρτη γενιά από το 1910 που συνεχίζουμε να επενδύουμε στον πράσινο χρυσό την πηγή ζωής του ανθρώπου, το ελαιόλαδο.
 
Από το  2004 με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση, την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, την εμπειρία και πάνω από όλα το μεράκι για το ελαιόλαδο, δημιουργήσαμε μία πρότυπη ελαιουργική μονάδα.
Το ελαιοτριβείο μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και υπερκαλύπτει τα διεθνή αλλά και τα κοινοτικά standars. Εγγυώμαστε την παραγωγή της καλύτερης ποιότητας ελαιολάδου, χωρίς χημικές επεξεργασίες, διατηρώντας όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά του, τη γεύση και τ' αρώματά του.
 
Με την διαδικασία ψυχρής έκθλιψης που εφαρμόζουμε σε όλα τα στάδια ελαιοποίησης καθώς και το μικρό χρονικό διάστημα από την συγκομιδή εώς την έκθλιψη της ελιάς σας προσφέρουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας και γέυσης.
Σήμερα η  επιχείρηση μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της τόσο στο συμβατικό όσο και στο βιολογικό ελαιόλαδο απευθυνόμενη στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια αγορά.
 
Η επιχείρηση μας ακολουθεί και εφαρμόζει με υπευθυνότητα όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, παραλαβή, μεταποίηση, αποθήκευση, μεταφορά. Κι έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος.
 
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ - ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε
 
ελαιοτριβειο καλαματα
πωληση ελαιολαδου καλαματα- μεσσηνη 
παραγωγη λαδιου καλαματα- μεσσηνη 
εμποριο ελαιολαδου καλαματα- μεσσηνη 
πιστοποιημενα προϊοντα καλαματα- μεσσηνη 
εξτρα παρθενο ελαιολαδο καλαματα- μεσσηνη 
βιολογικο λαδι καλαματα- μεσσηνη
ελαιολαδο ποπ καλαματας
ποπ καλαματας

Προϊόντα

Προϊόντα Ελαιόλαδο Μεσσηνίας Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
Προϊόντα Ελαιόλαδο Μεσσηνίας Βιολογικό Ελαιόλαδο
Προϊόντα Ελαιόλαδο Μεσσηνίας Λάδι ΠΟΠ Καλαμάτας
14254 Επισκέπτες:

Άμφεια
Μεσσηνίας

Τηλέφωνο: 2721032323
Κινητό: 6974407763

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: